DIENSTEN

01

diamond class

De nieuwe Diamond Class (momenteel alleen individueel te volgen in maatwerk vorm) is een programma van 3 maanden voor iedereen die aan zichzelf wil werken, wil loskomen van haar of zijn beperkende overtuigingen, wil leren om grenzen te stellen, zichzelf op de eerste plaats wil zetten of wil leren om coaching en coaching technieken zoals NLP te kunnen gebruiken voor jezelf of anderen in je omgeving.3 maanden lang gaan we in een groep van 6 mensen werken aan alle thema’s die ik behandel op Instagram: Zelfvertrouwen, loslaten, grenzen, eigenwaarde, zelfliefde, keuzes en balans in je leven.Wat kan je verwachten?

• Minimaal één keer per week een 1 op 1 en een groepssessie online of live.

• Masterclass dag bij mij in Den Haag in het Coachhuis waar we behalve workshops, groepssessies en 1 op 1 sessies ook bezoek krijgen van diverse gastsprekers. Allemaal mensen die mij op één of andere manier inspireren of iets hebben geleerd.

• Toegang tot Whatsapp groep voor 24/7 ondersteuning gedurende je traject en daarna.

• Kom los van je verleden, je ex, je ouders en iedereen die je tegenhoudt om te zijn wie jij wil zijn.

• Kom los van beperkende overtuigingen om te durven doen wat jij echt wilt. Of dat nou een eigen bedrijf starten is of toch die ene opleiding gaan doen of wel kiezen voor die ene relatie. 

• Krijg zelfvertrouwen en lef

• Leer NLP technieken om jezelf zonder moeite in die “peak state” te krijgen om te durven en kunnen doen wat je echt wilt.

• Krijg inzicht en begrip in je eigen communicatie en die van anderen en leer om dit in je voordeel te gaan gebruiken: kennis is macht.

• Fuck It mentality. Dit is jouw leven, ga het dan ook echt leven. Je bent aan niemand wat verschuldigd behalve jezelf.

• De garantie dat je leven hierna nooit meer hetzelfde zal zijn.

02

individual COACHING

 “Je bent zodra je hier de deur uitgaat in staat om alles wat je hebt geleerd direct in de praktijk te brengen, al bij de eerste situatie die je tegenkomt”.

Dat is mijn visie op coaching trajecten die ik aanga. Niet alleen verdiepend en verhelderend maar ook pragmatisch en concreet. Naast inzicht en bewustwording coach ik erg op persoonlijke ontwikkeling en de integratie van je nieuwe inzichten zodat je kan zijn wie je echt bent.

De sessies zijn doelbewust en gericht op je ontwikkeling, het streven is dan ook om echt na elke sessie je nieuwe inzichten te kunnen laten inzetten in je dagelijks leven. Mijn belofte aan je is dat we je tijd niet zullen verdoen en het maximale halen uit elke sessie. Andersom verwacht ik dat ook van jou. Boek een gratis oriëntatiegesprek om meer te horen hierover.

 

03

business coaching

Coaching trajecten voor medewerkers vanuit de werkgever zijn ook mogelijk: Loopbaan of job coaching, het leren omgaan met een veranderende organisatie in een veranderende wereld of nieuwe skills leren passend bij een nieuwe functie. Teamcoaching en trainingen behoren ook tot de mogelijkheden.

Denk hierbij ook aan coaching van medewerkers met veel klantcontact zoals verkopend personeel, adviseurs of customer servicemedewerkers. Een mooi en succesvol voorbeeld hiervan zijn trajecten bij onder andere Mercedes-Benz, DS, Citroën en Peugeot. Hier krijgt het verkopend en adviserend personeel feedback gerichte coaching op competenties en contact en verbinding met de klant. Doel hier is enerzijds klantbinding en een hogere klantwaardering en anderzijds het genereren van meer verkopen en cross- en upsell.

Sinds 20219 werk ik ook samen met Official Microsoft Partners als O365 specialist (Teams, OneNote en OneDrive). Dergelijke trajecten zijn afhankelijk van de wens en behoefte maar ook van het soort onderneming en de business. Daarom worden deze trajecten als maatwerk aangeboden maar een veel voorkomend model is het kennismaken met de mogelijkheden van O365, instap trainingen voor de diverse apps en de meerwaarde leren zien van het cloudbased werken binnen O365. We garanderen dat na elke training de cursisten gemotiveerd aan de slag kunnen.

Voor meer informatie over business en Office coaching en de mogelijkheden voor uw bedrijf kunt u contact opnemen via mail of telefoon (0642224864) met VitaNova.

Schrijf je in!

Blijf op de hoogte van interessante informatie, tips en acties!

You have Successfully Subscribed!