Iedereen heeft een rugzak. Oftewel: iedereen heeft vanalles meegemaakt in zijn of haar leven waardoor je nu bent wie je bent en doet hoe je doet.
Maar waar velen de fout ingaan is dat je denkt dat wat je hebt meegemaakt je ook als persoon definieert en dat je voor altijd (letterlijk) gebukt moet gaan onder alles wat er in je rugzak zit.
Maar niets is minder waar als je leert gebruiken wat er in die rugzak zit op een goede manier.
Wat níet werkt is die rugzak over schouder gooien en meeslepen. Wat ook niet werkt is denken dat je die rugzak ergens achter kan later en vrolijk verder gaan met wat je doet.

De enige manier om geen last te hebben van je verleden en je niet laten definiëren door wat je hebt meegemaakt is onder ogen zien wat dat is en leren om op de juiste manier te gebruiken wat je lessen zijn geweest.

Denk aan een rugzak: je zal echt ergens onderweg even de tijd moeten nemen om te gaan zitten en uitpluizen wat het is wat je met je meesleept. Sommige dingen zul je letterlijk achter je moeten laten (loslaten), andere dingen zul je, in plaats van ergens onderin weg te stoppen, met trots op je borst moeten dragen en weer andere dingen zal je moeten veranderen van bagage in tools.

In de Diamond Class is dat precies wat we doen: je verleden in plaats van als een last met je mee te dragen omzetten in lessen en tools voor het pad dat voor je ligt.
Vanaf nu geen last meer hoeven hebben van hoe mensen met je om zijn gegaan of hebben aangedaan.
In 3 maanden verandert je leven van het gevoel hebben dat dingen je altijd overkomen tot iemand die sterk staat en niet bang is om te kunnen gebruiken wat je hebt meegemaakt op de juiste manier.
Ben je klaar om je altijd maar te voelen alsof je er niet doe doet?
Klaar met je altijd maar aanpassen aan anderen?
Klaar met niet weten wat je wilt in je leven?
Schrijf je dan nu in voor de Diamond Class Coaching Program.
Check de website voor meer informatie of stuur me een DM.
Deze quote geïnspireerd door @empowerfabriek.nl

Volg @sebastiaannieuwland.nl voor dagelijkse inspiratie, tips en tricks voor een beter leven.

Schrijf je in!

Blijf op de hoogte van interessante informatie, tips en acties!

You have Successfully Subscribed!