Op deze foto doe ik net of ik @lottemanouvanwely bel. Maar dat kan helemaal niet want zij is degene die de foto maakt.

Op deze zondag wil ik, behalve laten zien dat ik modeling skills heb… ?, even stilstaan bij het succes wat mijn deelnemers aan het Diamond Class Coaching Program behalen. (niet iedereen wil getagged worden hierin maar we zijn met 6 mensen totaal en we respecteren de privacy)

We zijn pas 2 weken bezig, besef dat even goed, en nu al is het een prachtige groep van verbonden mensen geworden. Mensen die elkaar buiten op straat gegarandeerd voorbij lopen maar nu samen meedoen aan de Diamond Class. En juist omdat iedereen zo totaal anders is leer je daar, uiteraard onder mijn bezielende leiding, zo ontzettend veel van.

Je leert naar je eigen issues kijken vanaf kanten die je nog niet eerder voor mogelijk hield. #diamanttheorie. En daardoor krijg je inzichten die je eveneens niet voor mogelijk hield.

Een nog belangrijker aspect van de Diamond Class is dat je in deze mensen ook een uniek support system hebt. Deze mensen kennen jou verder niet en hebben er geen baat bij om je (zoals je misschien nu mensen in je leven hebt) te manipuleren of naar een bepaald besluit te leiden.

Je krijgt open en eerlijk advies en, nog veel belangrijker, steun en support om nu juist echt die dingen te gaan doen die je tot nu toe uitstelt:

maak wèl een afspraak met je vader die je al jaren in de steek laat.
Ga wèl voor die ene baan die je het liefst wil maar niet durfde omdat je bang bent zekerheid op te geven. Schrijf wèl die brief aan je partner en zeg nu wèl wat voor jou belangrijk is en stel nu eens wèl echt grenzen.

Vertrouw op het proces. Vertrouw op mij.
Vertrouw op de anderen in de groep.
En vertrouw op jezelf.
#diamondclass

Ik ben supertrots op hoe jullie allemaal het nu al doen en kan niet wachten om te zien hoe de resterende 2.5 maand eruit gaan zien.
The sky is the limit ??

Wil je je inschrijven voor de volgende Class of wil je meer info? Plan dan een gratis oriëntatiegesprek via de website of bio of DM me.
Www.SebastiaanNieuwland.nl

Schrijf je in!

Blijf op de hoogte van interessante informatie, tips en acties!

You have Successfully Subscribed!