In deze foto maak ik een video waarin ik uitleg geef over mijn Diamant Theorie©️
Een theorie over hoe ik naar het leven kijk en hoe ik werk met m’n cliënten.

Want als je vastloopt in bepaalde aspecten van je leven komt dat vaak omdat je te weinig opties hebt. Te weinig opties om te reageren of te weinig opties om naar een situatie te kijken. Dit is ook één van de dingen die de deelnemers aan de Diamond Class leren. De eerstvolgende Diamond Class start op 14 september en er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar.

Door je opvoeding en het leven wat je hebt geleefd volg je een bepaald pad wat je brengt naar een bepaalde kant van de diamant en kijk je vanuit die positie naar het leven. Veel mensen staan op een vaste positie ten opzichte hiervan en gaan vervolgens vanuit dàt standpunt om met alles en iedereen. Het lastige is dat je dat doet omdat het ooit wèl werkte maar er nu achter komt dat je vast loopt. Als je maar één manier kent heb je altijd dus maar één optie.
Als jij vroeger thuis zag dat alles met geschreeuw en ruzie werd opgelost zal je dat vaak nu nog doen. Of je leerde vroeger de vrede bewaren door “please” gedrag te vertonen. Dat zal je dan nu nog steeds doen. In je relaties, op je werk en tegen familie. Steeds kom je in dezelfde soort relaties terecht met dezelfde soort mensen.
Je moet dus meer opties creëren en nieuwe manieren gaan leren. Oftewel meerdere facetten van de Diamant leren kennen en leren gebruiken.

Zit jij vast? Voel jij dat je meer kan? Wil je je leven anders inrichten maar weet je nog niet hoe? Check out de laatste posts over The Diamond Class Coaching Program of kijk op de website www.SebastiaanNieuwland.nl.
Je mag me ook altijd een DM sturen.
Ciao! ❤️?

Schrijf je in!

Blijf op de hoogte van interessante informatie, tips en acties!

You have Successfully Subscribed!