Iedereen. Jullie allemaal. En ik ook. Heeft dit, de één wat vaker dan de ander, gezegd: Ja! Zo ben ik gewoon!
Maar als het leven zo rustig aan voorbij kabbelt merken we ineens dat een heleboel zaken waarvan we ooit vonden dat “we nou eenmaal zo zijn” ineens toch wel heel anders zijn. Jíj bent anders. En dat terwijl je zo’n grote mond had en zo stellig was in je overtuiging hoe je ooit was.

Waar dit om gaat is de mogelijkheid om, als redelijk intelligent mens, overtuigingen gaandeweg aan te passen en bij te stellen. Dit komt omdat gaandeweg je wereldbeeld veranderd en daarbij ook het beeld wat je van jezelf hebt.

Dit betekent dus dat we als mens in staat zijn om onze identiteit te veranderen gaandeweg het leven. Kijk maar terug naar wie je ooit was en hoe je ooit dacht en keek naar de wereld. No doubt is er nu een hoop verschil met 7 jaar geleden.

Coaching bij mij en VitaNova Coaching brengt je daar naar waar je leert om jezelf anders te gaan zien. Op identiteit niveau. Wie ben ik – op dit moment in mijn leven met alles wat er nu speelt en belangrijk is.

Coaching op deze manier is niet voor iedereen weggelegd. Je moet durven en niet (meer) bang zijn.

Ben je klaar om nieuwe dingen te leren? Wil je verder komen? Wil je veranderen? Durven zijn wie je wil zijn?

Schrijf je in!

Blijf op de hoogte van interessante informatie, tips en acties!

You have Successfully Subscribed!