Tijdens de laatste “zielsdingen” kwam het thema eigenwaarde vaak voorbij. Een thema wat ik ook heel vaak tegenkom in mijn trajecten en deze quote is afkomstig uit één daarvan.. Mensen die altijd maar de verkeerde man (of vrouw) treffen. Of er zelfs naar op zoek zijn. Elke keer belanden ze weer in bed met iemand die verder niks van hen wil behalve die ene nacht, terwijl ze zelf zo op zoek zijn naar die “echte liefde”. Uiteraard kunnen hier vele oorzaken voor zijn – bijvoorbeeld heel Tinder afstruinen naar Mr. / Mrs. True love – de kans is groot dat je die daar niet gaat vinden. Maar wat er vaker wel dan niet onder zit is het thema eigenwaarde. Wat vind jij jezelf waard? Duik je om de haverklap met weer een Fuckboy (of girl) het bed in dan kan je dat hen niet echt kwalijk nemen. Dit is wat ze doen. Maar jij wil blijkbaar wat anders. Hoe kan het dan dat je er steeds maar weer intrapt?. Duizend excuses zijn ervoor te vinden maar waar het echt om gaat is dat jij jezelf dat waard vindt..Stel jezelf de vraag : zijn zij mij waard? Is dit het soort persoon waar ik mijzelf aan wil geven? Als het antwoord nee is, is het tijd om eens serieus na te denken over wat jij van jezelf vindt.. Focus op je successen en wees trots op wie je bent en wat je doet. Vind je eigenwaarde (terug) door zelf dingen te gaan doen. Stop met zeggen dat kan ik niet of dat weet ik niet en fucking try.En als het je niet lukt ben je er trots op dat je iets nieuws hebt geprobeerd.En dan probeer je het nog een keer

Schrijf je in!

Blijf op de hoogte van interessante informatie, tips en acties!

You have Successfully Subscribed!