“People pleaser” is een term die je vaak hoort. Maar wat betekent dat dan precies? Wat het in ieder geval betekent is dat je zoveel bezig bent met wat een ander wil dat je je zelf wel eens kwijt kan raken. En wat moet je dan? De vraag wie ben ik en wat wil ik zal dan steeds moeilijker te beantwoorden zijn. De eerste stap die je hierin kan zetten is je bewust zijn van de keren dat je dat doet en wat voor effect dat heeft. Op jou en je omgeving Zielsdingen – Als in dingen van de ziel. De dingen die je liever voor je houdt en niet durft te delen. Dingen die pijn doen en waar je anderen niet mee wil of durft lastig te vallen..Maar juist dat wat je probeert te verbergen, dat wat je zo krampachtig probeert verborgen te houden krijgt macht. Je bent zo druk bezig met iets te vergeten of te doen dat het niet bestaat dat het (onbewust) toch een deel van je leven wordt.. Omarm het. Own that shit. Alles wat jou jou maakt. En als dat betekent dat sommige mensen of zaken zich van je afkeren hadden ze er sowieso niet moeten zijn..Je kan pas groeien en ontwikkelen als je alles van jezelf kan accepteren. Het licht èn het donker.

Schrijf je in!

Blijf op de hoogte van interessante informatie, tips en acties!

You have Successfully Subscribed!